Ce spune Viorica Dăncilă despre revenirea lui Mircea Geoană în PSD

29-05-2019 11:44

Mircea Geoana la comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că toţi oamenii de bună-credinţă care doresc să vină sau să revină în Partidul Social Democrat "vor fi întotdeauna bineveniţi".

"V-am spus un lucru, faptul că vrem să deschidem larg porţile şi cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi. Bineînţeles că şi Mircea Geoană şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD vor avea. Eu îmi doresc ca toţi oamenii de bună-credinţă (să revină - n.r.) care, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de PSD", a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament, întrebată dacă fostul preşedinte al social-democraţilor, Mircea Geoană, ar putea "să fie recuperat de PSD".

Premierul Dăncilă a participat miercuri la Parlament la conferinţa la nivel înalt "Condiţia femeii moderne - între empowerment, leadership şi discriminarea de gen" organizată în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Rotative a Consiliului UE.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO