Ce bine e sa ai un consatean PREMIER! Satul Rachitele a primit 800 mii RON

04-05-2010 00:00

Emil Boc

Satul Rachitele, in care s-a nascut premierul Emil Boc, a primit fonduri de la Guvern in valoare de 800.000 de lei. Banii sunt destinati reabilitarii dispensarului medical si reparatiilor la... caminul cultural.

Mai multe primarii din tara au primit printr-o hotarare de Guvern fonduri in valoare totala de 68,3 milioane de lei.

Conform Mediafax, insa, printre cele mai mari sume date de Executiv au fost cele destinate localitatii Rachitele (comuna Margau, judetul Cluj), care a primit 450.000 lei pentru reabilitarea dispensarului medical si inca 350.000 lei pentru lucrari de reparatii la caminul cultural.

Alte 500.000 lei au fost alocate de Guvern pentru amenajarea strandului termal "Neptun" din municipiul Arad, condus de catre democrat-liberalul Gheorghe Falca, iar un milion de lei au ajuns in orasul Voluntari, condus de Florentin Pandele, sustinator al grupului parlamentarilor independenti.

O alta suma importanta, de doua milioane lei, a fost alocata pentru proiectul privind intretinerea periodica a sistemului rutier-covor asfaltic in municipiul Cluj-Napoca.

Fondurile alocate acestor primarii sunt printre cele mai mari acordate de Guvern prin respectiva hotarare, majoritatea unitatilor administrative primind sume cuprinse intre 3-4.000 lei (primarii ale PSD si PNL) si pana la 400.000 lei.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO