Catalin Radulescu, suspendat 6 luni din PSD la propunerea lui Liviu Dragnea, dupa afirmatiile facute despre protestatari

Ultima actualizare: 09-04-2017 07:47
Catalin Radulescu

Liderii PSD reuniti joi in sedinta Comitetului Executiv National au decis suspendarea din partid, pe o perioada de sase luni, a deputatului social-democrat Catalin Radulescu.

Masura a fost luata in urma afirmatiilor pe care acesta le-a lansat la adresa protestatarilor din Piata Victoriei, au precizat surse din conducerea PSD, pentru News.ro.

Propunerea pentru suspendarea lui Catalin Radulescu din PSD, pentru sase luni, a fost facuta de catre presedintele partidului, Liviu Dragnea. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sinaia, ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de joi va propune „autosuspendarea” din partid a deputatului social-democrat Catalin Radulescu, decizia fiind luata in urma afirmatiilor acestuia cu privire la protestatarii din Piata Victoriei.

"Maine (joi – n.r.) vom discuta subiectul Catalin Radulescu. A incercat sa se autosuspende, nu i-a iesit. O sa propun eu autosuspendarea lui", a afirmat Liviu Dragnea.

Deputatul Catalin Radulescu s-a autosuspendat din PSD pe 20 martie, din cauza "scandalului mediatic si a presiunilor mediatice" provocate de declaratiile sale, afirmand ca a fost gresit inteles, potrivit unui comunicat de presa.

Deputatul PSD de Arges Catalin Radulescu a spus, intr-un interviu pentru "Adevarul", ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: "De ce mai stau ca prostii acolo? N-au treaba, n-au serviciu, n-au copii?”.

Mai mult, el spune ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou: "Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO