Catalin Predoiu propus presedinte interimar al PNL Bucuresti. Anuntul facut de Vasile Blaga despre alegerile din 2016

Ultima actualizare: 10-12-2015 07:01
Catalin Predoiu - AGERPRES

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat luni ca prim-vicepresedintele liberalilor Catalin Predoiu este propus presedinte interimar al organizatiei de Bucuresti, aratand ca acesta ramane si propunerea pentru functia de prim-ministru.

"Am decis ca Bucurestiul sa aiba un singur presedinte. (...) Dl Catalin Predoiu este propus si sunt convins ca va fi votat ca presedinte interimar al organizatiei de Bucuresti", a spus Blaga, dupa Comisia de unificare a PNL, aratand ca aceasta propunere a fost votata in unanimitate in aceasta sedinta.

Blaga a subliniat ca Predoiu ramane propunerea liberalilor pentru functia de premier.

"Dl Catalin Predoiu ramane propunerea PNL pentru functia de prim-ministru si cu el vom defila in campania electorala de anul viitor pentru alegerile generale. (...) in acelasi timp, domnia sa a propus - si noi am fost de acord - trei piloni de la care porneste reorganizarea Bucurestiului, in sensul in care intr-o anumita perioada de timp sa avem conduceri unice si in sectoare, sa avem cei mai buni candidati pentru fiecare sector in parte, cu criteriile de integritate de desemnare a candidatilor in fata si sa facem in continuare cercetari si in primavara anului viitor pentru a ajunge la cele mai bune solutii pentru a castiga Bucurestiul si cat mai multe sectoare din Bucuresti", a aratat Blaga.

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a precizat ca va propune un plan de reforma si de accelerare a fuziunii care se sprijina pe trei piloni, unul vizand aplicarea "la sange" a criteriilor de integritate si profesionalism pentru candidatii la alegeri.

"Am primit astazi un mandat din partea Comisiei de unificare de a prezenta Consiliului un plan de reforma si de accelerare a fuziunii in cadrul organizatiilor din Bucuresti. (...) Acest plan pe care il vom prezenta dupa ce vom discuta in organizatii (...) trebuie sa se sprijine pe trei piloni: unu este principiul celei mai bune candidaturi (...), al doilea principiu este unificarea organizatiilor, implinirea fuziunii pana la nivelul sefului de organizatii. Acest lucru trebuie facut cu echilibru, cu tact, dar cat mai repede cu putinta incepand cu anul viitor. Al treilea principiu pe care il am in vedere este aplicarea criteriilor de integritate si profesionalism la sange in toate organizatiile pentru toate functiile, inclusiv pentru candidaturi", a spus Predoiu.

El a exclus o posibila candidatura la Primaria Capitalei.

"Nu este aici de a trece de la un proiect la altul, nu este vorba de a cumula o functie in plus, este vorba de a-mi aduce contributia si eu alaturi de colegi la efortul pentru alegerile locale", a sustinut prim-vicepresedintele PNL.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO