Capul lui Boc vrem! Proteste PSD in toata tara!

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Ehe, unde sunt vremurile cand tot pofticiosul asculta un discurs si primea, apoi, mici pe cartela. Sambata, social-democratii au schimbat foaia. N-au mai facut chermeza in Parcul Izvor, ci au organizat un miting.

Bucuresti:

Simpatizantii au venit cu pachetelul de acasa si s-au prins in dansul pinguinului in drum spre sediului Guvernului. Acolo au cerut demisia cabinetului Boc.

Din Palatul Victoria nu le-a raspuns, insa, nimeni. Pacat! I-a parut rau si lui Marian Vanghelie, caruia, in plus, se pare ca i-a cam lipsit fumul de gratare: "In toate statele civilizate, 1 Mai se sarbatoreste cu mic, cu bere, cu hamurger. (...) Avem un 1 mai atipic", s-a plans primarul Sectorului 5.

Cat se poate de sincer, oamenii au spus si ei ca nu le-ar fi picat greu cate un mititel. Au incercat sa ia acasa macar o sapca sau un tricou...

Citește și
Victor Ponta
Ponta: Boc este primul profesor al tarii la "Drept neconstitutional"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Mai ales ca nu toti au venit la miting dintr-o profunda convingere... politica: "Ne-a spus 1 Mai, la 10:00, daca putem sa fim la Antipa, o sa fie un mars. O sa primim 40 de lei la sfarsitul marsului, dar nu ne-a spus nimeni o sa fie PSD, o sa fie PNTCD", a dezvaluit o tanara.

Focsani:

Manifestatia, la care, potrivit jandarmilor, au luat parte circa 3.000 de persoane, s-a desfasurat pe traseul: Stadionul Tineretului-Bulevardul Cuza Voda-strada Republicii-Piata Garii si s-a finalizat cu un miting in Piata Garii, unde protestatarii au scandat "Jos Guvernul Boc!". In timp de aproximativ o ora, mai multi primari PSD din Vrancea si parlamentari le-au vorbit oamenilor, aratand ca Romania trece prin cea mai grea situatie din ultimii 20 de ani, situatie cauzata de incompetenta Guvernului Boc.

Brasov:

Aproximativ 1.000 de persoane au participat la mitingul desfasurat in Piata Sfatului, timp de aproape o ora. Pe scena amenajata in Piata Sfatului au luat cuvantul si reprezentanti ai mai multor sindicate din educatie, sanatate, industrie, CFR, dar si reprezentanti ai tinerilor si pensionarior care le-au prezentat brasovenilor problemele cu care se confrunta.

Iasi:

Liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita, le-a spus celor 700 de protestatari ca Guvernul isi bate joc de romani si ca de 1 Mai, in loc ca oamenii sa sarbatoreasca, ies in strada in semn de protest fata de nivelul de trai.

Craiova:

“Cerem raspicat Guvernului sa-si intoarca fata catre cei care inca mai sunt in servicii, pentru ca fiecare familie are nevoie sa traiasca in aceasta perioada foarte dificila”. Acesta este mesajul pe care presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa l-a transmis celor 300 de oameni strain in piata teatrului.

Ploiesti:

Aproximativ 300 de protestatari au marsaluit pana in zona centrala a Ploiestiului, pe traseu adaugandu-se alte cateva zeci de persoane. Participanţii la miting s-au oprit pe platoul din fata Palatului Culturii, unde au scandat lozinci impotriva Guvernului si au ascultat discursuri critice la adresa Cabinetului Boc, tinute de lideri ai PSD Prahova.

Lupeni:

Multi dintre locuitorii orasului Lupeni i-au spus lui Victor Ponta care a fost alturi de cei 300 de oameni iesiti in strada, ca sunt fosti mineri, actualmente pensionari si au cerut sa faca ceva in privinta pensiilor. Totodata, o mama care tine de mana doi copii i-a cerut lui Ponta sa le dea ceva si copiilor. Ponta i-a raspuns ca o sa faca tot posibilul sa le dea o scoala mai buna si le-a spus ca romanii nu trebuie sa astepte pomana.

Oradea:

"Este anul in care, dupa ce ne-am obisnuit sa sarbatorim aceasta zi prin distractie, sarbatorim protestand fata de activitatea Guvernului, mai exact inactivitatea Guvernului, si fata de activitatea acestui partid-stat de bolsevic, care uita ca in decembrie '89 au murit multe persoane pentru democratie", a declarat presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, in fata celor 400 de participanti la protest.

Bistrita:

Peste 500 de persoane, majoritatea membri PSD, au protestat, timp de aproximativ o ora in fata Palatului Administrativ din Bistrita, cerand demisia Guvernului Boc si "1 Mai corect!".

Targu Jiu:

Aproximativ 600 de persoane au participat la mitingul de protest organizat in centrul municipiului Targu Jiu, de la manifestatie lipsind insa liderul filialei judetene, Florin Carciumaru, care a ales sa fie prezent la o serbare campeneasca.

Arad:

Protestul la care au luat parte 300 de oameni a ingreunat traficul rutier pe bulevardul Revolutiei, intre noua Catedrala Ortodoxa si Teatrul de Stat, pe o distanta de cativa kilometri, unde s-a desfasurat marsul din Arad. Astfel, soferii au fost nemultumiti si au claxonat, unii afirmand ca protestatarii puteau marsalui pe trotuar, care este destul de larg in centrul orasului.

Sibiu:

"Este Ziua Internationala a Muncii, 1 Mai, si impreuna cu membrii si simpatizantii am organizat un miting de protest fata de Guvern. Revendicarile noastre sunt legate de salarii si pensii mai bune, 45% punctul de pensie si multe alte probleme legate de proasta guvernare", a declarat presedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea, in fata celor 700 de protestatari.

Presedintele PSD, Victor Ponta, declara joi ca formatiunea sa se va mobilize si va organiza de 1 Mai, actiuni de solidaritate sociala si de protest la adresa actualului Guvern in toata tara, cu precadere in resedintele de judet si in marile orase.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"Sa-i sece mana cui o vota legea educatiei!" Asa a jurat un lider PSD

Social-democratii sunt suparati rau din cauza actualului proiect al legii educatiei. Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, le-a facut chiar o "urare" colegilor sai de partid, care vor avea indrazneala sa voteze acest act normativ.

Ponta: Boc este primul profesor al tarii la
Ponta: Boc este primul profesor al tarii la "Drept neconstitutional"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca premierul Boc este "primul profesor al tarii la Drept neconstitutional", el apreciind, totodata, ca prim-ministrul a scris proiectul Guvernului privind modificarea Constitutiei intr-o noapte.

PSD se transforma: fara mici si bere de 1 Mai muncitoresc!
PSD se transforma: fara mici si bere de 1 Mai muncitoresc!

Social-democratii au luat decizia de a sarbatori ziua de 1 Mai prin proteste sociale in fiecare organizatie judeteana. PSD vrea in acest fel sa demonstreze forta filialelor, dar si legatura dintre partid si semnificatia zilei de 1 Mai.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.