Boc catre UDMR: "Votati bugetul, va dam 3 miliarde de parlamentar"

12-01-2010 00:00

Emil Boc si Marko Bela

Inaintea dezbaterii in plen a proiectului bugetului pe 2010, liderii UDMR s-au reunit pentru discutii cu parlamentarii maghiari.


La intalnire au venit premierul Emil Boc si ministrii Radu Berceanu si Sebastian Vladescu. Boc a venit cu un mesaj foarte clar pentru partenerii sai, atragandu-le atentia ca, daca nu voteaza in favoarea Bugetului si sustin alte amendamente decat cele aprobate deja, nu vor mai primi cele 3 miliarde de lei vechi rezervate fiecarui parlamentar pentru satisfacerea promisiunilor electorale.

"Emil Boc ne-a spus clar: 'Daca se voteaza proiectul Bugetului in forma pe care Guvernul o sustine, atunci putem da acesti bani, adica 3 miliarde de lei vechi, fiecarui senator si deputat UDMR'. Mesajul a fost cate se poate de clar", a relatat unul dintre membrii UDMR prezenti la sedinta, in exclusivitate pentru Gandul.

Potrivit acestuia, Radu Berceanu a tinut sa le spuna udemeristilor ca, in acest an, "nu prea sunt bani" pentru construirea sau repararea drumurilor in judetele pe care ei le reprezinta.

Vezi ce au mai oferit democrat-liberalii UDMR-ului, pentru sustinere in Parlament, pe www.gandul.info!

Sursa: Gandul


VIDEO PROTVPLUS.RO