Blaga il vrea secretar general al PDL pe Flutur, iar pe Macovei si Cristian Preda in conducere

22-06-2012 08:29

Vasile Blaga si Monica Macovei

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, joi, la depunerea candidaturii pentru presedintia PDL, ca si l-ar dori in fuctia de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur, iar pe Monica Macovei si Cristian Preda i-ar vrea in conducerea partidului.

"Mi l-as dori in functia de secretar general pe Gheorghe Flutur, ne stim de atata vreme, ne intelegem de priviri. As dori ca domnul Flutur sa fie secretar general, daca voi castiga alegerile", a precizat Vasile Blaga.

Intrebat daca a avut discutii cu Monica Macovei pentru ca grupul reprezentat de ea sa renunte sa candideze la presedintia partidului, Blaga a spus ca a avut foarte multe discutii cu Monica Macovei si Cristian Preda si ca a ajuns la concluzia ca cele doua proiecte de motiuni sunt compatibile.

El a spus ca la motiunea sa a lucrat inclusiv Traian Ungureanu. "Fiecare isi va castiga functiile prin vot la Consiliul National, mi-as dori foarte mult ca cei doi sa faca parte din conducerea partidului", a spus Blaga.

Intrebat daca Roberta Anastase si Elena Udrea il sustine, Vasile Blaga a spus: "Eu inca de la inceput am avut discutii cu colegii pe care ii vedeti si cu sefii de organizatii, in rest, cine a dorit a venit si a semnat motiunea. imi pare rau ca nu au fost in bucuresti parlamentarii in aceata perioada, mi-as fi dorit sa vina cat mai multi alaturi de noi".

Vasile Blaga si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al PDL insotit de mai multi sustinatori printre care Gheorghe Flutur, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Radu F Alexandru, Cristian Poteras, Radu Berceanu, Costica Canacheu, Silviu Prigoana si fiul sau.

Blaga a mai spus ca functiile de conducere in partid se ocupa prin vot la Conventia Nationala, dar ca sigur ca multi dintre sustinatorii sai vor fi in aceste functii.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26