Basescu: Nu e un Guvern convenabil pentru mine, trebuie sa privesc cu atentie la ce face Guvernul

Dată publicare: 23-05-2012 08:22
Dată actualizare: 29-10-2012 15:37


Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat ca actualul Guvern nu este unul convenabil pentru el, insa nu a putut sa nu tina cont de faptul ca fostul Executiv si-a pierdut majoritatea in Parlament.

"Sigur, nu este un Guvern convenabil pentru mine, pentru ca trebuie sa privesc cu atentie la ce face acest Guvern in raport cu ce spune, ca una e sa spui, una e sa faci. Dar eu cred ca drumul Romaniei este ireversibil, indiferent cine este la putere. Nu se mai poate da ceasul inapoi, deja au aparut, din 2005 pana acum, cateva schimbari atat de profunde incat oricine ar veni la putere nu mai poate face din judecatori subordonati, nu mai poate face din serviciile de informatii servicii la dispozitie, nu mai poate face din procurori subordonati si nu vor mai putea intoarce nici Codul Muncii, nu vor mai putea intoarce nici Legea Educatiei.

Sunt sectoare care devin tot mai performante datorita noii legislatii. Deci nu sunt chiar atat de ingrijorat, chiar daca, repet, nu-mi place. Dar, ca sef de stat, nu aveam cum sa nu tin cont ca Guvernul care a fost si-a pierdut majoritatea in Parlament, nu aveam cum sa nu tin cont ca fosta opozitie a dobandit majoritatea in Parlament. Sunt realitati ale democratiei. Chiar cand le regreti, trebuie sa tii cont de ele ", a declarat presedintele Traian Basescu intr-o emisiune televizata, potrivit Mediafax.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO