Traian Basescu, sotia si Elena Udrea au incins hora la Sinaia!

Ultima actualizare: 10-04-2012 09:29

Seful statului a petrecut cu familia si cativa prieteni la un restaurant din Sinaia. I-au fost alaturi mezina, dar si Elena Udrea sau Monica Macovei. Traian si Maria Basescu au dansat aproape incontinuu.

Afara, zeci de gura casca priveau prin geamurile mari ale restaurantului din centrul statiunii, cum se distreaza cuplul prezidential.

Oaspetii de la Bucuresti au ajuns la petrecerea de Revelion pe la 22:30. Femeile de serviciu inca stergeau scarile, iar cei de la paza le urmareau cu mare atentie. Apoi a sosit si coloana oficiala.

In discursul tinut cu ocazia intrarii in noul an, Traian Basescu a subliniat ca 2010 va trebui sa fie "dedicat" reformei statului, proces care trebuie sa inceapa cu Parlamentul, cu sistemul de educatie si cel de sanatate.

Si premierul Emil Boc le-a urat romanilor sa aiba parte de sanatate in noul an si sa priveasca optimisti spre 2010: 

"Vreau sa va doresc tuturor sa aveti parte in 2010 de sanatate, ca e cea mai importanta, si daca avem sanatate le rezolvam pe toate. Incheiem un an greu, 2009, dar trebuie sa privim cu optimism spre 2010. Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele si sa intram in noul an cu bucurii si impliniri"

Premierul Emil Boc a numarat ultimele minute din 2009 in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, alaturi de primarul PD-L Sorin Apostu, de sotia sa, Oana, si de cele doua fiice, Patricia si Cezara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO