Anca Carcu a castigat prima lupta cu Vadim Tudor, dupa ce a fost acuzata ca practica prostitutia

09-09-2013 09:14

Anca Carcu

Anca Carcu, membra a filialei PRM Bistrita Nasaud, sustine ca a castigat procesul impotriva tribunului Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a dat in judecata pentru discriminare.

Mai exact, este vorba despre afirmatiile liderului PRM lansate intr-o emisiune televizata. Vadim Tudor a acuzat-o pe fosta lui secretara-executiva din PRM ca a practicat prostitutia prin benzinarii.

In replica, Anca Carcu a depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Ea sustine ca CNCD i-a dat castig de cauza si il obliga pe "tribun" la plata a 3.000 de lei.

In paralel, ea a depus si o plangere la Tribunalul Bucuresti, pentru defaimare si calomnie, in care a chemat in judecata atat pe Corneliu Vadim Tudor, cat si Fundatia "Romania Mare". Anca Carcu ii cere tribunului 100.000 de euro daune morale, pentru afirmatiile pe care le-a facut la adresa sa.

Anca Carcu, fosta canditata a PRM la Camera Deputatilor nu a promovat examenul de Bacalaureat din acest an, din cauza notelor luate la matematica si fizica. Politiciana a intrerupt liceul timp de 12 ani, iar anul acesta s-a inscris in prima sesiune de Bacalaureat, dupa ce a absolvit liceul la seral, in Bistrita

Anca Carcu recunoaste ca in aceasta perioada a fost mult mai preocupata de politica decat de invatat. Ea a obtinut nota 6 la romana, nota 2 la matematica si nota 3 la fizica, media finala fiind 3,66 la sesiunea din vara.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO