Alina Gorghiu, despre demiterea lui Grindeanu: "Hai cu motiunea de cenzura! Cei de la PSD sunt in noaptea mintii!"

14-06-2017 10:56


Alina Gorghiu

Fostul lider al PNL, senatorul Alina Gorghiu, afirma ca discutiile din PSD legate de inlaturarea guvernului Grindeanu arata o fractura logica, deoarece nu poti sustine ca guvernarea PSD este una buna si, in acelasi timp, sa propui schimbarea Executivului.

”Hai cu motiunea de cenzura! Oameni buni, cei de la PSD sunt in noaptea mintii! Adica penibilul nu are limite!!! Ce se intampla la ei e o fractura de logica politica, pana la Dumnezeu si inapoi. Nu poti sa sustii de dimineata pana seara ca e geniala guvernarea PSD si in acelasi timp sa vii sa propui schimbarea Guvernului”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook..

Ea sustine ca PSD nu poate produce un argumente logic si coerent in raport cu discursul din ultimele sase luni legate de realizarile Guvernului.

E distractie mare la baietii astia, nu? Sau mult dispret? Singura modalitate legala de a-l demite pe Premier, daca nu va fi convins sa-si dea singur demisia este motiunea de cenzura! Deci, hai cu motiunea! Asa ceva...”, a mai scris Alina Gorghiu, potrivit News.ro.

La randul sau, presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, ironizeaza tensiunile aparute in PSD in urma disputelor dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, spunand ca intentia liderului social-democrat de a-si demite propriul Guvern este una ridicola si fara precedent pe scena politica romaneasca.

Refuzul premierului Grindeanu de a demisiona la ordinul lui Dragnea, deocamdata neoficial, nu face decat sa puna in evidenta ridicolul in care a ajuns PSD. Dupa o jumatate de an in care reprezentantii PSD au intoxicat opinia publica cu ideea ca actuala guvernare ar fi fost una de un succes nemaiintalnit, astazi, PSD nu reuseste sa produca un argument rational si coerent pentru care doreste demisia Guvernului. Practic, Grindeanu reuseste sa aduca PSD intr-un moment istoric, unic pentru ridicol in intreaga perioada post-decembrista, adica acela de a initia o motiune de cenzura pentru demiterea propriului guvern”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Ea spune ca Guvernul Grindeanu trebuia sa-si depuna mandatul inca de la momentul OUG 13, in luna februarie, iar conflictul curent este rezultatul ambitiilor lui Liviu Dragnea.

In prezent, insa, nu este vorba despre altceva decat de iresponsabilitatea unui razboi fratricid in interiorul PSD alimentat de ambitiile lui Dragnea, care arata de fapt dezinteresul pentru actul de guvernare si preocuparea obsesiva de a folosi puterea in interes personal si de grup.

Dar, presupunand ca premierul Grindeanu ar fi schimbat de PSD, si va reusi sa propuna pe altcineva in loc: care e garantia ca nu vor ajunge in acelasi punct, dupa inca 6 luni de zile, si ca oamenii acestia se vor preocupa de ceea ce trebuie in virtutea votului primit?”, a conchis Turcan.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO