Alina Gorghiu, apel către Opoziție. „Nu mai e timp de punctat electoral pe la colţuri”

Ultima actualizare: 18-09-2019 11:08
Alina Gorghiu
Pro TV

Alina Gorghiu face apel la colegii din Opoziţie să susţină moţiunea de cenzură. „Nu mai e timp nici de balet, nu mai este timp nici de punctat electoral pe la colţuri, moţiunea de cenzură trebuie votată”, a declarat senatorul PNL.

„Am iniţiat-o, am avut discuţii cu toate partidele de Opoziţie, USR, PMP, UDMR, minorităţi, ALDE, Pro România. Nu mă interesează jocurile politice sau cele de imagine, pe care le fac unii şi alţii, suntem în Opoziţie toţi, trebuie să votăm moţiunea de cenzură. Nu mai e timp nici de balet, nu mai este timp nici de punctat electoral pe la colţuri”, a declarat Gorghiu, citată de News.ro.

Aceasta crede că moţiunea de cenzură va trece: „Sunt optimistă privitor la succesul moţiunii de cenzură. Se va depune cât de curând posibil, pentru că textul deja a fost redactat, urmează să fie finalizate observaţiile şi integrate în textul iniţial, din partea tuturor formaţiunilor care şi-au exprimat deja dorinţa de a o susţine. Cred că este o problemă de zile până la care vom dezbate această moţiune în plenul reunit”.

PNL este pregătit să depună moţiunea de cenzură cât mai rapid posibil, dar ne menţinem condiţia privind strângerea a 233 de semnături, pentru a avea garanţia că moţiunea va trece, a declarat, luni, liderul PNL Ludovic Orban.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO