ALEGERI LOCALE 2016 in Iasi. Anuntul facut de Gorghiu: "Un candidat pe care mi-l doream foarte mult in competitia politica"


Ultimul update: Joi 29 Octombrie 2015 06:59
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2015 08:56
Categorie: Stiri Politice
Alina Gorghiu - AGERPRES

Liderii Partidului National Liberal, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au anuntat duminica cine va fi candidatul PNL la functia de primar al iasiului.

Este vorba despre directorul Aeroportului International Iasi, Marius Bodea.

"Este un candidat pe care mi-l doream foarte mult in competitia politica. Cred ca nu gresesc cand spun, in numele PNL, ca un manager public, un om care s-a dovedit a fi gospodar prin functia pe care a detinut-o in ultima vreme, va fi un foarte bun gospodar si pentru municipiul Iasi. Vorbesc de Marius Bodea", a declarat Alina Gorghiu, conform Agerpres.

Anterior acestui anunt, mai multi liberali inscrisi pe lista interna a aspirantilor la fotoliul de primar la alegerile din 2016 au facut publice deciziile lor de a renunta la candidaturi in favoarea lui Marius Bodea, care este si prim-vicepresedintele PNL Iasi.

Prezent la conferinta de presa, fostul senator PDL Dumitru Oprea, unul dintre cei noua liberali inscrisi pe lista interna a candidatilor la Primarie, nu a raspuns jurnalistilor daca il va sustine pe Bodea in candidatura sa la Primaria Iasi.

Tot in cadrul conferintei de presa de la Iasi, liberalii au anuntat ca la alegerile locale din 2016 actualul primar al municipiului Bacau nu va candida pe listele partidului. Pana acum, fotoliul de primar al Bacaului este ravnit de presedintele PNL Bacau, Tudorita Lungu, si senatorul Dragos Luchian. "Domnul Stavarache nu va fi candidatul PNL la Bacau. Sunt doi candidati. Sondajul de opinie va decide cine va fi candidatul nostru acolo", a mai spus Gorghiu.

De asemenea, copresedintele PNL Vasile Blaga a raspuns jurnalistilor ca finantarea sondajelor de opinie privind candidatii la localele din 2016 se face din bugetele fiecarei filiale de partid si a candidatilor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO