Alegeri 2012. Tariceanu: Orice discutie privind o eventuala alianta intre PNL si PDL e clar inutila

Ultima actualizare: 04-05-2012 01:13
Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a raspuns la afirmatiile facute de presedintele Traian Basescu la Pro TV, in emisiunea "Dupa 20 de ani". Liberalul sustine ca orice discutie privind o eventuala alianta intre PNL si PDL este "clar inutila".

Calin Popescu Tariceanu a declarat la RFI, potrivit Mediafax, ca "aceasta ipoteza nu poate fi luata in niciun fel in calcul, avand in vedere ca Partidul National Liberal face parte din Uniunea Social Liberala".

Liberalii "si-au dat cuvantul" in fata colegilor din USL, precizeaza fostul premier: "Ne-am dat cuvantul in fata partenerilor nostri cu care am facut un proiect politic cu care mergem in alegeri. Asa incat orice discutie de acest gen este clar inutila, ma refer la o apropiere sau o alianta cu Partidul Democrat Liberal".

Calin Popescu Tariceanu considera ca democrat-liberalii "nu au demonstrat ca pot sa fie partenerii cuiva". "Cunoastem bine cine sunt personajele din Partidul Democrat Liberal, care din pacate nu au demonstrat ca pot sa fie partenerii cuiva. Ei sunt partenerii lui Traian Basescu si, daca asta isi doresc, e bine sa ramana pe mai departe in aceeasi formula", afirma liderul deputatilor PNL.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani" de la PRO TV ca nu crede in posibilitatea unui Guvern PSD-PDL dupa viitoarele alegeri, el precizand insa ca "o varianta care sa apropie doua partide este PDL-PNL".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO