Alegeri 2012: Relu Fenechiu anunta echipajul de 7+1 primari PDL din Iasi care vor sari in barca USL

Ultima actualizare: 01-05-2012 17:44
Relu Fenechiu

Primarul PDL din comuna ieseana Aroneanu a anuntat, vineri, ca va candida din partea USL pentru un nou mandat, iar liderul PNL, Iasi, Relu Fenechiu, a sustinut ca alti sapte primari PDL din judet vor trece la liberali.

Relu Fenechiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca primarul PDL din comuna ieseana Aroneanu, Benone Moruzi va candida din partea USL la alegerile din 10 iunie.

De altfel, primarul localitatii Aroneanu, Benone Moruzi, alaturi de cativa consilieri locali PDL, au fost prezenti la conferinta de presa a liderului liberal iesean.

"Ma despart de PDL si las in urma pareri de rau, pentru ca sunt multi oameni acolo cu care m-am inteles bine. Am ales PNL Iasi pentru ca are o echipa puternica, iar impreuna vreau sa dezvoltam Zona Metropolitana a Iasiului", a spus primarul Benone Moruzi.

Seful liberalilor ieseni, Relu Fenechiu, a declarat ca alti sapte primari democrat-liberali din judet vor trece in urmatoarea perioada la PNL.

"Veti vedea despre cine este vorba la momentul potrivit", a precizat Fenechiu.

In replica, secretarul general al PDL Iasi, deputatul Petru Movila, a afirmat ca "aceasta este moralitatea in politica romaneasca", el recunoscand ca primarul PDL din Aroneanu a spus intr-o sedinta de partid ca nu mai vrea sa candideze din partea democrat-liberalilor.

"Despre alte plecari, sunt doar zvonuri. Unii pleaca, altii vor veni. E optiunea fiecaruia. Pana se depun listele, oamenii analizeaza", a declarat democrat-liberalul Petru Movila.

La Iasi, PDL nu si-a stabilit deocamdata candidatii la Primaria resedinta de judet si la presedintia Consiliului Judetean.

Din partea USL, la Primaria Iasi va candida actualul edil, social-democratul Gheorghe Nichita, iar la sefia Consiliului Judetean, candidatul USL este deputatul PNL Cristian Adomnitei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO