Alegeri 2012. Candidatii PDL la locale s-au lansat cu muzica populara si sloganuri mobilizatoare

07-05-2012 08:09

Democrat-liberali si-au lansat, duminica, candidatii pentru alegerile locale din 10 iunie. 7.000 de participanti si-au aplaudat cu insufletire liderii, au jucat pe muzica populara si au gustat bancurile spuse de la tribuna.

Responsabilul cu buna-dispozitie a fost, ca de fiecare data, Teodor Paleologu. Iar invitatul special a fost premierul demis, Mihai Razvan Ungureanu, cel despre care multi spun ca va fi urmatorul lider al partidului.

Maestru de ceremonii si prezentator a fost europarlamentarul PDL Traian Ungureanu, iar printre cantaretii de muzica populara cu care PDL-istii s-au delectrat s-au aflat Laura Lavric, Aneta Stan, Maria Carneci, Mihaela Enciu, Sava Negrean Brudascu.

Omagiile de alta data din belsug aduse lui Traian Basescu au lipsit cu desavarsire de la manifestarea PDL. Singurul moment in care s-a pomenit de Traian Basescu a fost intr-un filmulet cu lozinci mobilizatoare si cu declaratii ale fostului premier Emil Boc. in acest filmulet, Traian Basescu spunea: "Ce lasam copiilor nostrii? Lasam o casa sau o datorie?".

In rest, toti liderii PDL care au venit la tribuna nu au spus o vorba despre Traian Basescu si despre parteneriatul partidului cu acesta, alteori mult invocat. Nu au lipsit insa intepaturile la adresa PDL-istilor plecati la alte partide sau la adresa USL.

"Frunzaverde de ales local, m-am facut si liberal", a spus Traian Ungureanu, facand referire la plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL la PNL.

Sloganul ales pentru aceasta campanie este "TOT GREUL SPRE BINE", iar Emil Boc si-a asigurat colegii ca partidul nu va sta prea mult in opozitie. "Vom da PDL ceea ce cu totii stim ca vom avea: revenirea din decembrie la guvernare"

Elena Udrea, vicepresedintele PDL: "In 7 luni, romanii vor regreta guvernarea Boc"

Pentru a nu-si plictisi oaspetii veniti din tara, organizatorii s-au asigurat ca exista cateva si momente muzicale. Iar de buna dispozitie a celor prezenti s-au ocupat unii dintre candidati.

Gheorghe Stefan, candidatul PDL la Primaria Piatra Neamt: "Candura mare, ba fratilor, aicea, dar mai suportam. In momentul de fata am primit un dus rece. Ne trezim, ne spalam, ne curatam, dam neghina deoparte si raman valorile.  Adversarii spun: nu va fie frica, PDL-ul pica! Da, pica. Dar pica ca matza, in picioare".

Apoi, Teodor Paleologu le-a spus bancuri, cu trimitere directa la seful sau de partid - Emil Boc. Imediat dupa decizia de amplasare a scutului anti-racheta la Deveselu - a povestit Paleologu - o echipa de jurnalisti a mers in Oltenia pentru a-i intreba pe locuitori ce parere au ...

Teodor Paleologu, candidatul PDL la Primaria Sectorului 1: "... si unu' spune asa, intr-o doara: "daca era de bine se facea la Cluj"

Momentul culminant al evenimentului l-a reprezentat insa prezentarea candidatului PDL pentru primaria generala a Capitalei. Exact ca un star rock, Silviu Prigoana a salutat multimea in delir.

Cu toate ca a fost invitat, presedintele Traian Basescu a lipsit de la intalnirea fostilor sai camarazi.


VIDEO PROTVPLUS.RO