Afisele violet intampina Congresul PSD! Vezi reactia liderilor partidului

Ultima actualizare: 24-06-2012 00:09

UPDATE: Mult a fost si doar o zi a ramas pana la Razboiul Rozelor. Social-democratii au cazut de acord sa organizeze doua reuniuni nationale. Cea de maine, in care vor alege conducerea partidului, si o alta pentru modificarea statutului.

Confictul surd dintre candidati nu s-a stins... doar o pata de culoare a aparut deja: afis violet cu Mircea Geoana. Panoul nu a avut viata lunga pentru ca l-au demontat rapid muncitorii.

Primul care s-a enervat a fost chiar Marian Vanghelie. Vizibil iritat, el a declarat ca stie cine a facut acest lucru, insa ..lasa jurnalistii sa isi dea cu parerea. In opinia sa, acest banner violet demonstreaza ca mesajul lui Traian Basescu din campania prezidentiala se continua si acum. "Si e adevarat ce am zis. Dimineata unii se duc la Cotroceni, dupa care vin la noi. Va las pe dumneavoastra sa ghiciti cine sunt acestia."

Vanghelie este convins ca exista un "interes major" de a-l schimba din functie pe Mircea Geoana. Drept pentru care a promis ca in congresul de pe 20 februarie va avea un discurs care, cu siguranta, va "conta".

In schimb, liderul PSD, Mircea Geoana, s-a aratat de-a dreptul amuzat de "afisul violet" . El a declarat doar ca s-a depasit limita si ca "tehnica de campanie a lui Basescu prinde si la PSD".

Un alt candidat, Miron Mitrea, despre care Marian Vanghelie a lasat sa se subinteleaga faptul ca ar fi raspunzator pentru aparitia "panoului violet" de la Romexpo, a declarat scurt: "Habar n-am de asa ceva. Daca am ceva de spus...spun direct, n-am nevoie de bannere!"

Si "incidentele" nu s-au oprit aici. Culmea, desi stalpii au fost imbracati in panza rosie, peretii sunt...portocalii.

In alta ordine de idei, social-democratilor le-a mai venit o idee. Sa faca un congres si pentru modificarea statutului.

Tot vineri, un alt pretendent, Radu Mazare s-a intors de la carnavalul din Brazilia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO