Horoscopul zilei de 26 februarie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru 26 februarie de la Neti Sandu!

PESTI O reusita, dupa indelungi asteptari - vi se permite sa avansati cu niste lucrari, sa va eliberati de o povara si sa va castigati niste drepturi - in instanta, poate. Ca sa va luati banii de care aveti nevoie sunati de azi, revendicati in scris sau cum stiti sa-i luati macar maine.

BERBEC Munca in care v-ati implicat incepe sa dea rezultate si pe langa posibilii bani, o sa primiti si aprecieri, daca nu chiar vreo diploma de merit. Va bate gandul sa va inscrieti la o sala de sport, sa faceti miscare pentru silueta - sau macar acasa sa faceti jumatate de ora de sport.

TAUR
O sa luati parte la o munca de reorganizare, trebuie sa formati un nou colectiv si-i treceti in revista pe cei existenti, sa-i sortati - ii alegeti, normal, pe cei mai buni. Ati putea obtine o gradatie, un calificativ, o recomandare calduroasa pentru angajare la alt loc de munca sau pe alt post.

GEMEN
I Cand credeati ca nu se mai intampla nimic referitor la o plecare fie cu treaba, fie la odihna o sa primiti un fax, un mesaj cu data, ora si costurile biletelor de plecat in excursie. Raspuns favorabil de la scoala sau de la comisia care v-a intervievat - si mergeti mai departe sa urmati o specializare.

RAC
Se pare c-ati primit consiliere financiara si vi s-a spus ce variante de pastrare a banilor aveti sau cum puteti intra in posesia unor bunuri - va spune un avocat. Ati putea reinnoi sau sista un contract - numai voi stiti ce anume e avantajos pentru voi si daca va e clar le comunicati ori azi, ori maine partenerilor de afaceri.

LEU S-ar putea sa stati prin sedinte pana se limpezesc apele la job si pana la sfarsitul zilei sa se ia unele decizii ferme, si o sa aflati ce se cere - in plus ori in minus de la voi. O sa dati pe la banca sa verificati intrari, iesiri ca le-ati cam pierdut sirul si totodata va interesati de un credit nou.

FECIOARA Intalnire la nivel inalt - conducerea va cere parerea intr-o anume privinta, v-anunta niste lucruri de care trebuie sa tineti cont - si o sa treceti prin niste emotii.

Citește și
Neti
Horoscopul zilei de 24 februarie
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți europeni din domeniul apărării

Vi se pare ca perechea conjugala nu va ia prea in serios va lasa cam de multa vreme sa va zbateti singuri cu greutatile - si daca e asa, de ce nu-i spuneti, ca poate nu-si da seama.

BALANTA Pot veni bani de la serviciu si sa ii impartiti rapid in dreapta si in stinga sa nu ramina facturi, taxe neplatite si frigider gol - pai, nu? Desi ati zis ca ati terminat cu casa, tot v-a ramas o camera de mobilat, un hol sau maruntisuri care iar inghit bani.

SCORPION Va preocupa mai mult decit pin-acum educatia copilului si o sa investiti bani sa-i platiti niste cursuri speciale, vreo tabara de creatie sau cu copii buni la invatatura. O sa aveti chef de gatit - poate n-ati mai gatit de mult sau deloc si atunci incepeti lucruri simple si, pe parcurs, introduceti si elemente mai complicate cu secrete ale meseriei.

SAGETATOR O sa faceti un efort sa ajungeti la momentul oportun, cind cineva apropiat din familie are nevoie de bani sau de ingrijiri medicale, ca e nevoie. O sa vina cineva in vizita catre orele serii, asa ca nu v-ati mai vazut demult sau ca vreti sa va sfatuiti cu cineva-ul asta intr-o privinta anume.

CAPRICORN Toate bune si frumoase daca va platiti si darile catre toata lumea si puneti si-un ban deoparte in vistierie, acolo, trebuie s-aveti in permanenta ceva - un mic depozit. Va puteti gasi un spatiu de inchiriat - fie sa locuiti - fie sa va desfasurati activitatea - sa devina sediul firmei.

VARSATOR Ati mai avea de luat niste bani dintr-o sursa paralela cu serviciul si e de stiut ca sansele cresc daca le-aduceti aminte celor care va datoreaza bani sa nu uite si sa vi-i dea. O persoana tinara din familie are nevoie de niste sugestii din partea voastra sa mergeti impreuna poate la shopping sau la medic?

Articol recomandat de sport.ro
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Citește și...
Horoscopul zilei de 25 februarie
Horoscopul zilei de 25 februarie

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 25 februarie.

Horoscopul zilei de 24 februarie
Horoscopul zilei de 24 februarie

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 24 februarie.

Horoscopul zilei de 23 februarie
Horoscopul zilei de 23 februarie

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 23 februarie.

Recomandări
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice

În România există un deficit uriaș privind serviciile de recuperare. Astfel de unități sunt închise din cauza incompetenței autorităților, iar în unele județe nu există.

A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante
A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante

De vineri, timp de 30 de zile politicienii sunt în campanie electorală. Autoritatea care supraveghează desfășurarea alegerilor le-a interzis să mai organizeze spectacole, bâlciuri, focuri de artificii ori să le ofere alegătorilor orice fel de cadouri.

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani
Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete cumparate de la americani.