Woody Allen este acuzat de abuz sexual chiar de fiica lui adoptiva: "Mi-a spus sa ma intind pe burta"

Ultima actualizare: 05-02-2014 07:00
Woody Allen

Dylan Farrow, fiica adoptiva a lui Woody Allen, l-a acuzat pe acesta ca a agresat-o sexual in copilarie, intr-o scrisoare deschisa care a fost publicata pe blogul unui jurnalist de la New York Times.

Conform Mediafax, care citeaza CNN, este vorba despre jurnalistul Nicholas Kristof.

"Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Inainte de a raspunde, ar trebui sa stiti ca atunci cand aveam 7 ani, Woody Allen m-a luat de mana si m-a condus intr-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus sa ma intind pe burta si sa ma joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, el m-a agresat sexual", sustine Dylan.

Nu este prima data cand regizorul este acuzat ca si-a molestat sexual fiica adoptata in timpul relatiei cu actrita Mia Farrow. In 1992, chiar Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen ca a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci in varsta de 7 ani. Acuzatiile au fost formulate in timpul unui conflict dur dintre actrita si regizor, dupa ce aceasta descoperise ca Allen avea o aventura cu o alta fiica adoptata de Mia Farrow, Soon-Yi Previn, la acel moment in varsta de 20 de ani.

Regizorul nu fost urmarit in instanta, el negand ca ar fi agresat-o pe Dylan Farrow. "Este putin probabil ca domnul Allen sa fie urmarit penal pentru abuz sexual pe baza probelor", a declarat atunci judecatorul Elliott Wilk, de la Curtea Suprema, potrivit unei publicatii americane. Potrivit CNN, reprezentantii regizorului american nu au raspuns la aceste noi acuatii.

Woody Allen, in varsta de 77 de ani, autorul filmului "Annie Hall" din 1978, pentru care a fost recompensat cu doua premii Oscar - la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun scenariu original" -, a realizat peste 48 de filme intr-o cariera de 58 de ani si este cunoscut pentru personajele sale nevrotice si comice, devenite o veritabila marca personala si care sunt adeseori interpretate chiar de el.

Cineastul american a castigat Oscarul pentru cel mai bun scenariu original in 1986 pentru filmul "Hannah si surorile ei/ Hannah and her Sisters" si acelasi premiu pentru filmul "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris" din 2011.

Pentru cel mai recent film al sau, "Blue Jasmine", un film care spune povestea unei femei alcoolice suferind de o afectiune mintala, Woody Allen a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!