Vladimir Putin: Rusia se vede obligata sa ia masuri ca raspuns la "agresivitatea" NATO

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24
Vladimir Putin

Moscova se vede obligata sa ia masuri de raspuns in conditiile in care NATO isi "intensifica retorica sa agresiva si actiunile sale agresive" in apropiere de frontierele ruse, a declarat miercuri presedintele rus, Vladimir Putin.

"NATO isi intensifica retorica agresiva si isi consolideaza actiunile agresive in apropierea frontierelor noastre. In aceste conditii, ne vedem obligati sa acordam o atentie speciala activitatilor legate de intarirea capacitatii de aparare a tarii noastre", a reiterat Putin, vorbind intr-o reuniune plenara a Dumei, care isi incheie sesiunea saptamana aceasta.

Noi alegeri pentru Duma a fost stabilite de seful statului rus la 18 septembrie, conform unui decret prezidential emis vinerea trecuta.

Asa cum a fost inainte de al Doilea Razboi Mondial, Moscova nu vede astazi un raspuns pozitiv din partea partenerilor sai, a afirmat presedintelui rus, a carui declaratie intervine in contextul in care Rusia comemoreaza miercuri 75 de ani de la invazia nazista din 22 iunie 1941.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO