Vladimir Putin, mesaj de Anul Nou dedicat familiei: ”Să vad copii născându-se”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 31 Decembrie 2017 18:15
Categorie: Stiri externe
vladimir putin

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a cerut compatrioţilor săi în mesajul de Anul Nou să-şi exprime dragostea faţă de familie, urându-le o 'schimbare în bine' în anul 2018 şi le-a mulţumit celor care ”cred în ei înşişi şi în ţara lor”.

Putin a subliniat în mesajul său că Anul Nou este o sărbătoare a familiei şi că este important ca oamenii să-şi amintească şi să aibă grijă de părinţii lor, să-i înţeleagă pe copii şi să-i sprijine pe cei din jur.

”Noul an să aducă în viaţa fiecăruia şi a fiecărei familii o schimbare în bine (...) Vreau să le mulţumesc tuturor celor care cred în ei înşişi şi în ţara lor, pentru eforturile lor şi pentru rezultate”, a spus liderul de la Kremlin, urându-le de asemenea ruşilor ca în anul 2018 ”să vadă copii născându-se”, mesaj ce vine în contextul degradării situaţiei demografice a Rusiei.

În pofida dificultăţilor economice şi a tensionării relaţiilor cu Occidentul, Vladimir Putin a reuşit să-şi menţină popularitatea şi este marele favorit al alegerilor prezidenţiale din martie 2018, pe care, dacă le va câştiga, va rămâne preşedinte până în anul 2024.

Prin anexarea Crimeii, susţinerea separatiştilor proruşi din estul Ucrainei, intervenţia militară în Siria şi pe ansamblu creşterea relevanţei Rusiei în politica internaţională el a redat ruşilor sentimentul mândriei naţionale. Însă criticii săi îl acuză în special că susţine în continuare un regim autoritar, oligarhic şi corupt.

Sursa: Agerpres

Într-o felicitare de Anul Nou pentru Trump, Putin face apel la
Adversarul lui Putin îi îndeamnă pe ruși să boicoteze alegerile prezidențiale
Adversarul lui Putin îi îndeamnă pe ruși să boicoteze alegerile prezidențiale
VIDEO PROTVPLUS.RO