Viscolul a provocat haos in Statele Unite. Accidentele s-au tinut lant, iar un avion a iesit de pe pista


Ultimul update: Duminica 08 Martie 2015 10:41
Data publicarii: Sambata 07 Martie 2015 08:17
Categorie: Stiri externe
sua

Daca la noi iarna pare sa se fi intors pentru cateva zile, in nord-estul Statelor Unite a tinut sa demonstreze ca nu se lasa prea usor izgonita.

Viscolul a maturat din nou regiunea care s-a confruntat de altfel cu una dintre cele mai grele ierni din ultimele decenii. Soferii care visau deja la primavara s-au pomenit iarasi blocati cu orele pe autostrazi.

Si n-a lipsit mult ca un avion incarcat cu pasageri, ce a derapat la decolare, sa ajunga in apele reci ca gheata ale fluviului Hudson. Avionul ce decola de pe aeroportul new-yorkez la Guardia spre Atlanta, cu 149 de oameni la bord, a iesit de pe pista si a ramas intepenit in parapet, cu botul deasupra apei.

Iar in Pennsylvania, un politist a pierdut controlul masinii cu care patrula pe un drum proaspat nins, a derapat si s-a infipt in zidul unei clinici veterinare. Agentul a scapat nevatamat, si nu au fost raniti nici in cladirea izbita.

Accidentele de acest gen s-au tinut lant pe soselele din nord-estul Statelor Unite, acoperite din nou brusc de gheata si zapada viscolita. Asta pana cand traficul s-a blocat, sau a fost inchis de autoritatile locale.

Sofer: "Era atat de multa zapada incat nu se mai vedea drumul, asa ca ne-am oprit aici. Voiam sa ne intoarcem, dar ni s-a spus ca nu se poate, inapoi e mai rau."

La New York, Philadelphia si Boston, au fost introduse restrictii de circulatie si pe strazi au aparut utilaje de deszapezire. Iar oamenii au fost nevoiti sa-si scoata din nou hainele groase de care credeau ca au scapat iarna aceasta.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO