Video Viral. Ministrul german al Economiei a căzut pe scări la o conferinţă

Ultima actualizare: 29-10-2019 16:00
Peter Altmeier
Peter Altmeier

Medicii i-au acordat îngrijiri ministrului german al Economiei, Peter Altmaier, un aliat apropiat al cancelarului Angela Merkel, după ce a căzut pe scări la o conferinţă în Dortmund, a anunţat marţi ministerul, relatează Reuters.

Imaginile transmise la televiziune îl arătau pe Altmaier, în vârstă de 61 de ani, coborând de pe podium la finalul discursului său. Înregistrarea s-a întrerupt apoi în timp ce audienţa aplauda, înainte ca aceasta să-şi exprime uimirea la vederea căderii lui.

''Ministrul Economiei Altmaier s-a împiedicat pe scări şi a căzut când a părăsit scena astăzi la summit-ul digital'', a anunţat ministerul, într-un comunicat, adăugând că ministrul urmează un tratament şi conferinţa de presă planificată a fost anulată.

Un martor citat de Reuters a declarat că presa a fost îndepărtată din auditorium la conferinţa privind strategia digitală şi că medicii i-au acordat asistenţă medicală.

Imaginile în care ministrul cade de pe scenă au făcut deliciul internetului. „Germania se prăbușește”, a comentat un utilizator de Twitter.

Pro-european convins, Altmaier este un puternic susţinător al iniţiativelor franco-germane pentru a ajuta industriile grele tradiţionale ale Europei să răspundă la provocările în domeniul digital din partea Chinei şi a SUA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO