VIDEO. Un bărbat din Rusia a fost ucis. A încercat să salveze un invalid agresat de un cuplu de sportivi

Ultima actualizare: 29-07-2020 23:00
siberia scandal
youtube.com

Momente șocante în Rusia. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, după ce a încercat să salveze o persoană invalidă, agresată de doi campioni la sporturi de contact, scrie Daily Star.

Pugilistul Mikhail Startsev, în vârstă de 38 de ani, și iubita lui, fostă campioană mondială la kick-boxing, Liliya Vorogushina, în vârstă de 37 de ani, au agresat un bărbat care avea nevoie de un baston ca să se deplaseze, în orașul siberian Barnaul.

Pavel Pokhlov a încercat să intervină, dar a fost lovit de Startsev. În urma loviturii, s-a lovit cu capul de ciment. El a încetat din viață sub ochii soției. ”Mulțumită acestui animal, soțul meu iubit și tată a trei copii nu mai este printre noi”, a spus aceasta.

Incidentul a fost filmat de alți martori. Vorogushina a susținut că bărbatul invalid a fost agresiv și a lovit cu bastonul o altă femeie care se afla alături de ea și de iubitul ei. Fosta campioană la kick-boxing a spus că a fost lovită de Startsev, atunci când acesta a intervenit.

Poliția l-a arestat pe pugilist. Soția victimei a solicitat ca și iubita acestuia să fie considerată complice. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoțional.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!