VIDEO. Striptease si politica. O candidata la alegerile din Polonia s-a dezbracat pe internet

Dată publicare: 07-10-2011 08:15
Dată actualizare: 26-10-2012 22:16


O candidata in varsta de 23 de ani a hotarat sa se dezbrace pe Internet, din cauza lipsei de popularitate, inaintea legislativelor de duminica din Polonia, gest criticat de partidul sau social-democrat (SLD), care a protestat fata de o asemenea campanie.

Katarzyna Lenart apare asezata pe un scaun, imbracata cu o camasa alba, cravata si pantaloni negri, intr-o inregistrare video de 40 de secunde pe care a postat-o pe YouTube, si incepe sa se dezbrace pe fundalul unei melodii kitsch. Insa, in momentul in care isi scoate sutienul, pe ecran apare inscriptia "cenzurat", urmata de sloganul "Vrei mai mult? Voteaza pentru SLD. Noi suntem singurii care putem oferi mai mult".

"Acest gen de video (de campanie) electorala nu ar trebui sa existe", a declarat Tomasz Kalita, un purtator de cuvant al SLD, citat de editia online a cotidianului Gazeta Wyborcza. "Fiecare candidat are dreptul sa isi pregateasca materialul de campanie, dar exista limite", a adaugat el.

Studenta la stiinte Politice, Katarzyna Lenart, candidata la Lublin, in estul Poloniei, a explicat ca a vrut sa "atraga atentia presei asupra programului sau".

"M-am hotarat sa sochez. (...) Nu este nimic vulgar in (inregistrarea) mea video. Am mizat pe corpul meu, pentru ca tinerii sunt cei vizati de campania mea", a declarat ea pentru Gazeta Wyborcza.

Potrivit purtatorului de cuvant al SLD, inregistrarea video este foarte prost aleasa pentru un partid de stanga.

"Refuz o asemena forma de publicitate politica. Publicitatea sexista ar trebui sa fie interzisa complet", a declarat el, adaugand ca inregistrarea postata va fi retrasa.


VIDEO PROTVPLUS.RO