Un nou video socant postat de jihadistii ISIS. Copii, intre care si un britanic, pusi sa execute prizonieri kurzi

Dată publicare: 26-08-2016 22:22
Dată actualizare: 29-08-2016 07:30


executie ISIS

In clip se observa cum mai multi barbati, asezati in genunchi, asteapta cu capul plecat sa fie executati de niste copii, care sunt asezati in spatele lor, avand pistoale in maini.

In video-ul socant al celor de la ISIS apare si un copil britanic, ducand pana la capat executia unuia dintre prizonieri. Copiii face un anunt in limba araba inainte sa-si ridica pistoalele si sa-I omoare pe barbatii din fata lor, conform The Mirror.

Copiii sunt britanici, kurzi, egipteni, tunisieni sau uzbeci, potrivit celor de la Intelligence Group, care monitorizeaza gruparile jihadiste. De, asemenea ei sustin ca filmarea a avut loc in orasul Raqqa.

Toti barbatii imbracati in costume portocalii pe care i-au ucis, se presupune c-ar fi kurzi care, aparent, sunt pedepsiti pentru recentele ofensive ale kurzilor in Siria si Iraq. Acest clip propagandist al ISIS este inclus intr-o filmare avand o durata de 9 minute.

Al 2-lea copil din dreapta se pare ca ar fi numit Abu Abdullah Al-Britani si se pare ca acesta este din Marea Britanie, surse independente confirmand acest lucru. El poarta acelasi nume pe care l-a purtat alt britanic care a luptat pentru ISIS.

Al-Britani a mai fost numele si al lui Assad Uzzuman, originar din Porsmouth, care avea 25 de ani cand a fost omorat in Siria, anul trecut.
 

Sursa: mirror.co.uk

Tags: isis, copii, executare,


VIDEO PROTVPLUS.RO