VIDEO. Momentul în care un fotbalist de 16 ani este lovit de fulger pe stadion

Ultima actualizare: 07-07-2020 19:40
Lovit de fulger
fcztofficial

Un tânăr fotbalist din Rusia este în comă după ce a fost lovit de fulger pe teren, în timpul unui antrenament, într-o localitate aflată aproape de capitala Moscova, relatează CNN.

Incidentul a avut loc pe 4 iulie, în timpul unui antrenament al echipei Znamia Truda, din a doua divizie a campionatului rusesc.

Ivan Zaborovsky, în vârstă de 16 ani, era pe punctul de a lovi mingea la marginea careului, când a fost lovit de un fulger. Adolescentul a suferit un stop respirator și a fost dus la un spital, unde rămâne în secția de Terapie Intensivă în comă indusă.

Momentul șocant a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare de reprezentanții echipei.

Clubul a transmis că starea tânărului jucător este stabilă și că viața sa nu este în pericol, deși are arsuri severe.

Direcotrul clubului a declarat că cerul era senin în acel moment și nu erau semne de ploaie sau vânt. „Dacă ar fi fost furtună, atunci nu ne-am fi antrenat. Antrenorul ar fi dus jucătorii la sală", a spus Igor Mayorov.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡ О состоянии Ивана Заборовского: Мне известно, что врачи оценивают состояние Ивана как стабильное, его отключили от аппарата искусственной вентиляции легких и постепенно выводят из искусственной комы, — сказал «Футбольным темам» гендиректор «Знамени Труда» Игорь Майоров. ‪???? Club general director Igor Mayorov said: “I know doctors rate Ivan’s condition as stable, they have removed him from artificial breathing ventilators and are gradually bringing him out of an artificial coma.”‬ #знамятруда #ореховозуево

A post shared by ФК «Знамя Труда» (@fcztofficial) on

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO