Video! Jaf ratat cu o punga de gunoi si un scaun cu rotile

Ultima actualizare: 03-10-2012 02:19

Una dintre cele mai ridicole tentative de furt din istorie! O femeie a vrut sa jefuiasca un magazin de bijuterii din El Paso, Texas, inarmata cu un cutit si cu o punga de gunoi pe cap. Planuia sa scape cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Ca sa fie treaba treaba, tentativa de jaf a lui Noemi Duchene si a complicelui ei, Luis Del Castillo, a mai fost si imortalizata de camerele de supraveghere.

Noemi, in varsta de 45 de ani, ajunge in fata magazinului in scaunul cu rotile, se da jos, isi acopera fata cu punga de gunoi gaurita la nivelul ochilor, ca sa poata vedea, si intra. Luis asteapta langa scaunul cu rotile.

Odata ajunsa inauntru, femeia scoate un pisol: “Vreau totul!” Proprietara magazinului, Linda Bradely, isi pastreaza insa calmul. Ia o arma paralizanta si incepe sa o alerge prin magazin pe femeie. Un client o prinde si o imobilizeaza la pamant pana ajunge politia.

In tot cest timp, complicele lui Noemi a ramas in fata magazinului, langa scaunul cu rotile. Evident, a fost si el arestat.

Si daca tragicomedia nu ar fi fost deja suficienta, duo-ul fantastic locuia intr-un apartament peste drum de magazin.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO