VIDEO. Filmul urmărit în toată lumea după declanșarea epidemiei de coronavirus

Ultima actualizare: 11-03-2020 13:19
Contagion
imdb.com

Thrillerul „Contagion”, regizat de Steven Soderberg şi lansat în 2011, a devenit al doilea cel mai urmărit film produs de Warner Bros, după declanșarea epidemiei de coronavirus, potrivit Daily Mail.

Saltul este unu important, în condițiile în care pelicula se afla pe locul 270 în lista celor mai urmărite filme în urmă cu cîteva luni.

„Contagion” a devenit și unul dintre cele mai urmărite filme pe iTunes odată cu criza provocată de Covid-19.

Filmul se regăseşte în Top Movie List alături de procuţii recente ca „Joker”, „Ford v. Ferrari”, „Parasite”, „Once Upon a Time…In Hollywood” şi „Hustlers”, potrivit Deadline, potrivit News.ro.

Scris de Scott Z. Burns, distribuţia „Contagion” este alcătuită din Marion Cotillard, Bryan Cranston, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet şi Jennifer Ehle.

Povestea începe cu o femeie (Paltrow) care, la întoarcerea dintr-o călătorie de afaceri în Hong Kong, are o escală în Chicago. Aparent, în timpul călătoriei, a răcit, dar când ajunge acasă, în Minneapolis, şi fiul ei se îmbolnăveşte. Simptomele pe care ea le prezintă se agravează şi moare. Pe măsură ce acţiunea se derulează, cercetătorii şi autorităţile sanitare încearcă să identifice şi să oprească răspândirea bolii. În final, un vaccin este dezvoltat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO