VIDEO. Cursa nebuna pe contrasens, la 200 km/h, care a trimis la inchisoare un sofer

Ultima actualizare: 05-11-2012 11:21
Urmarire pe contrasens

Un sofer periculos a provocat politia la o urmarire dramatica pe o autostrada din Anglia, inclusiv pe contrasens. A facut slalom printre masini, uneori la viteze de aproape 200 de kilometri pe ora si a scapat din baraje.

Doar hazardul si prudenta soferilor din trafic nu au dus la coliziuni care puteau fi fatale. Totul a fost filmat dintr-un elicopter.

Un anume Mark Jones, in varsta de 28 de ani, din Birmingham, a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor si a pornit in aceasta cursa nebuneasca.

La un moment dat, prins intre o masina de politie si alte vehicule care veneau din spate, soferul vireaza brusc, pornind in goana, pe contrasens, pe banda de urgenta. Revine apoi in trafic printr-o manevra periculoasa si continua incredibilul slalom printre automobile si camioane.

Dupa o usoara coliziune, masina politiei incearca iarasi sa-l blocheze, dar fugarul scapa, aproape incredibil, strecurandu-se printre cateva vehicule.

40 de minute, in mijlocul traficului, a durat aceasta cursa desprinsa parca dintr-un joc video. Intre timp, soferul ajunsese pe un drum secundar si continua slalomul la doar cativa metri de pietonii de pe trotuar.

Pana la urma, inevitabilul s-a produs. L-au prins sub un pasaj. S-a potolit abia cand un politist i-a pus pistolul cu electroscuri la tampla.

Totul s-a intamplat in martie, dar imaginile au fost difuzate in ziua cand individul incepe ispasirea celor 18 luni de inchisoare la care a fost condamnat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO