"Vanatorul de imigranti", pentru care ISIS ofera recompensa, risca 4 ani de inchisoare. Imaginile care i-au revoltat pe toti

18-11-2016 13:02

Dinko Valev

Dinko Valev, in varsta de 29 de ani, cunoscut si ca "Vanatorul de Imigranti", risca sa primeasca 4 ani de inchisoare.

Gruparea terorista ISIS a stabilit o recompensa de 38.000 de lire sterline pentru uciderea unui bulgar, Dinko Valev, care coordoneaza o grupare paramilitara la granita cu Turcia. Acesta ii captureaza pe imigrantii care vor sa ajunga in Bulgaria.

Dinko Valev, 29, Bulgaria, conduce o echipa paramilitara care patruleaza granita cu Turcia in masini blindate. Cateodata, bulgarul monitorizeaza granita calare. Cand refugiatii se apropie, echipa sa ii prinde pe refugiati si ii da in primire autoritatilor, relateaza The Sun.

Serviciile de Securitate bulgare l-au avertizat pe Valev ca este o tinta principala a lui ISIS, dupa ce au fost publicate imaginile cand el aresta refugiati.

Insa, acum, barbatul risca sa faca inchisoare dupa ce grupurile care militeaza pentru drepturile omului s-au aratat revoltate de modul in care acesta trateaza femeile si copiii imigranti. In viziunea bulgarului, orice imigrant este un posibil jihadist, scrie Metro.

Mai mult, acestuia i s-a cerut sa explice cum a obtinut bunuri de valoare atat de luxoase, dupa ce s-a afisat pe cu un Mercedes S-Class, care costa peste 200.000 de euro. Acesta sustine ca fanii lui i-au trimis bani si numai asa a reusit sa intre in posesia unui astfel de automobil de lux.

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO