Unul dintre miliardarii planetei dezvăluie greșeala care l-a făcut atât de bogat

Dată publicare: 06-03-2019 17:43
Dată actualizare: 06-03-2019 17:49


Scott Farquhar

Scott Farquhar, unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, a dezvăluit cum a ajuns să acumuleze o avere uriașă. Australianul a povestit că „aventura” sa în lumea afacerilor a pornit de la o scrisoare rătăcită de poșta locală.

În prezent, Farquhar este cel mai bogat australian sub 40 de ani, având o avere estimată la peste 5 miliarde de lire sterline. Alături de un prieten, bărbatul a pus bazele unei companii de software din Sydney, scrie Mirror.

În vârstă de 39 de ani, Scott a mărturisit că nimic nu s-ar fi întâmplat dacă scrisoarea din partea unei academii militare nu s-ar fi rătăcit prin poștă. Bărbatul ar fi trebuit să urmeze cursurile academiei, de unde ar fi devenit ofițer într-unul din serviciile armate naționale.

Însă scrisoarea din partea instituției de învățământ s-a rătăcit prin poștă. Abia câteva luni mai târziu, scrisoarea a ajuns la destinatar, însă bărbatul optase deja pentru o altă universitate, unde l-a cunoscut și pe viitorul său partener de afaceri.

„Dacă acea scrisoare ar fi ajuns la timp, destinul meu ar fi putut fi altul”, a declarat bărbatul pentru BBC.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO