Unde a fost găsit cadavrul fetiței de 6 ani, ucise de criminalul în serie din Cipru


Ultimul update: Joi 13 Iunie 2019 23:16
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2019 23:11
Categorie: Stiri externe
police

Poliţia cipriotă a recuperat miercuri dintr-un lac din apropierea capitalei Nicosia cadavrul unei fetiţe în vârstă de şase ani.

 

Este cea de-a şaptea victimă a crimelor în serie comise asupra unor femei de către un militar din Garda Naţională cipriotă, care şi-a recunoscut fapta.

Corpul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit învelit într-un cearceaf şi legat de un bloc de ciment, aşa cum le indicase autorităţilor presupusul criminal. Fetiţa ucisă este fiica primei victime găsite într-o fântână din apropierea aceluiaşi lac, o femeie de 30 de ani de origine filipineză.

Nikos Metaxas, ofiţer în Garda Naţională în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că a ucis cinci femei şi două fete minore, fiice ale lor, astfel că odată cu găsirea celui de-al şaptelea cadavru se încheie operaţiunea de căutare a victimelor, continuând procedurile judiciare împotriva autorului.

Joia trecută au avut loc funeraliile româncei Livia Florentina Bunea, în vârstă de 38 de ani, şi a fiicei sale, Elena, ucise de acelaşi suspect.

Aceste crime au şocat opinia publică din Cipru, ţară unde asemenea delicte sunt relativ rare, şi au provocat demisia şefului poliţiei, în timp ce ministrul justiţiei a demisionat din proprie iniţiativă.

Suspectul a abordat online femeile pe care urma să le ucidă şi care au fost date dispărute între septembrie 2016 şi iulie 2018.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO