Un tată a înregistrat un mesaj VIDEO de adio pentru copiii săi, înainte să moară de Covid-19

Dată publicare: 04-03-2021 13:20
Dată actualizare: 04-03-2021 13:25
Sursa: Fox 10 Phoenix


Spital

Un tată în vârstă de 35 de ani a înregistrat un mesaj video de adio pentru copiii săi, chiar înainte de a muri din cauza infectării cu COVID-19.

Potrivit Fox 10 Phoenix, bărbatul se numea Charley Torres și a murit după două săptămâni de la înregistrarea mesajului, aflat pe patul de spital, de Ziua Îndrăgostiților.

Te iubesc din tot sufletul. Te iubesc atât de mult. Să știi că tata te iubește." - a spus Torres în timp ce se chinuia să respire printr-o mască.

Tatăl în vârstă de 35 de ani a spus, apoi, numele fiecăruia dintre cei trei copii și patru fii vitregi ai săi, spunându-le încă o dată că îi iubește și să aibă grijă de mama lor. Apoi, înregistrarea s-a încheiat.

"Unul dintre lucrurile pe care le-a făcut, cel mai important, a fost că și-a iubit copiii și a avut grijă de ei. A vrut să se asigure că lasă ceva pentru copii, în cazul în care lucrurile încep să meargă prost” - a declarat tatăl lui Charley, Alex.

Alex a mai spus că fiul său suferea de crize de pancreatită încă din 2010. În ianuarie, Charley a mers de urgență la spital, crezând că suferă de un episod pancreatic intens. După ce a fost internat, medicii l-au diagnosticat cu COVID-19 și i-au pus un ventilator. A murit pe 14 februarie.

"Nu crezi niciodată că ți se va întâmpla. M-am rugat lui Dumnezeu toată viața mea să nu supraviețuiesc niciodată copiilor mei”, a mai spus tatăl lui Charley.

Familia nu știe cum a contractat Charley coronavirusul.

Sursa: Fox 10 Phoenix