Un șef de poliție din Rusia a murit în condiții suspecte. A căzut de la etajul cinci al unui bloc

Ultima actualizare: 16-07-2020 18:02
masina politie rusia
Shutterstock

Un șef de poliție din estul îndepărtat al Rusiei a murit, după ce a căzut pe fereastră de la etajul cinci, scrie The Moscow Times. Aceasta ar fi depus mărturie împotriva unui superior acuzat de șantaj.

Yekaterina Mishkina avea 37 de ani și a încetat din viață lângă un bloc de nouă etaje din orașul Khabarovsk, situat la 8.000 de kilometri de Moscova.

Mishkina a fost surprinsă pe camerele de supraveghere în timp ce încerca să ajungă pe acoperișul blocului. Nu a reușit și a coborât mai multe etaje. Jurnaliștii ruși notează că nu se știe pe cine sau ce urmărea și în ce condiții a căzut de la fereastră.

Polițista nu purta uniformă, iar în poșeta ei a fost găsită o listă cu lucruri pe care intenționa să le facă, potrivit unor surse apropiate de anchetă, citate de Thetodaykhv.ru.

Surse din Poliție, citate de Gubernia, au spus că Mishkina era martor într-un proces în care un superior este cercetat de șantaj și că procesul ar fi început după ce acesta s-ar fi retras din funcție.

Cel puțin cinci persoane care lucrau în domeniul medical au căzut de la fereastră în timpul pandemiei de coronavirus, care a generat nemulțumiri în rândul cadrelor medicale, mai scrie The Moscow Times.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO