Un roman, "infractor de cariera", asasinat in Australia

03-03-2010 00:00

Misterul unui asasinat care a avut drept tinta un roman ii pune pe jar pe politistii din vestul Australiei. Cadavrul barbatului de 64 de ani, dar si al unei femei au fost gasite pe o proprietate din apropiere de orasul Perth. De ucigasi insa, nici urma.

 

Potrivit presei australiene, barbatul este tatal vitreg al lui Frank Timis, om de afaceri de origine romana, de al carui nume a fost legat si proiectul Rosia Montana.

Politistii australieni au fost chemati initial pentru o masina incendiata, pe o strada dintr-o localitate de langa Perth. Abia apoi, cand au cercetat imprejurimile, au gasit cele doua cadavre. Barbatul in varsta de 64 de ani a fost identificat drept Stefan Viorel Borsa, anunta presa locala. Langa el zacea o femeie de 35 de ani.

Ancheta inainteaza insa foarte greu, pentru ca politistii nu au foarte multe indicii. Ei incearca sa dea de urmele unui individ, care a fost vazut in ziua crimei, in apropierea casei unde au fost gasite cadavrele.

Politia nu a precizat cum anume au fost omorati cei doi, nici daca suspecteaza care a fost motivul crimei. Insa presa locala scrie ca Borsa era "infractor de cariera" si fusese condamnat in anii '90, impreuna cu fiul sau vitreg, pentru trafic de heroina.

A fost condamnat, de asemenea, si pentru dare de mita, spun ziarele locale.


VIDEO PROTVPLUS.RO