Un român din UK a violat o femeie ca să-și sărbătorească ziua de naștere


Ultimul update: Joi 21 Februarie 2019 11:05
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019 10:56
Categorie: Stiri externe
Claudiu Ivașcu

Doi români din Marea Britanie au violat o femeie în ziua în care unul din ei împlinea vârsta de 22 de ani. Acesta a vrut astfel să-și facă un cadou de ziua lui.

 

Claudiu Ivașcu (foto 1), acum de 23 de ani, și Nicolae Mihai (foto 2), de 22 de ani, au atacat femeia în casa ei din Colchester, Essex, pe 14 aprilie 2017, în ziua în care Ivașcu a împlinit vârsta de 22 de ani, relatează Metro.

Cei doi au intrat noaptea în casa femeii, pe care o cunoșteau, și au violat-o pe rând, în timp ce copiii ei dormeau la etaj. Unul dintre copii a auzit gălăgie și a coborât să vadă ce se întâmplă, însă românii l-au trimis înapoi la culcare.

În timpul anchetei s-a stabilit că cei doi români erau beți în momentul atacului.

Cei doi au fost condamnați, în total, la 20 de ani de închisoare.

Detectivul Liv Howells a declarat: "Astăzi au fost trimiși la închisoare doi prădători sexuali care au violat o femeie în propria casă. Ea a fost atacată într-un loc pe care îl considera sigur, de o persoană pe care o cunoștea și de un prieten al acestei persoane.” 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO