Un român de 30 de ani din Italia a murit într-un accident dramatic. Nicolae lasă în urmă trei copii mici

Ultima actualizare: 25-12-2021 13:04
accident
Facebook.com

Potrivit autorităților italiene bărbatul se afla în puțul liftului pentru a suda unele elemente când, la un moment dat, a fost strivit de contragreutatea de la lift, scrie il Dolomiti.

Anchetatorii împreună cu personalul Comisariatului din Riva del Garda au efectuat cercetările asupra celor întâmplate.

Nicolae C.avea 36 de ani, era proprietarul firmei care executa, în calitate de subcontractant pentru o firmă din Tirolul de Sud, lucrările de amenajare și întreținere la un lift al structurii din care făcea parte un azil de bătrâni.

Alarma s-a declanșat în jurul orei 20 când a sosit ajutorul medical, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Anchetatorii împreună cu personalul Comisariatului din Riva del Garda au efectuat cercetările asupra celor întâmplate .

Potrivit constatărilor făcute și a mărturiilor culese, bărbatul se afla în puțul liftului pentru o intervenție. Se proceda la sudarea unor elemente când, la un moment dat, s-ar fi deplasat o contragreutate care l-ar fi zdrobit pe bărbatul de 36 de ani provocându-i răni mortale .

Bărbatul nu pare să fi observat mișcarea contragreutății și a fost găsit fără viață pe pământ.

Tânărul tată de numai 30 de ani lasă în urma sa o soție îndurerată și trei copii care vor fi nevoiți să petreacă fără el sărbătorile de iarnă nu numai din acest an, ci din tot restul vieții lor.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO