Un român a murit în Germania după ce a rămas blocat într-un container pentru haine uzate

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
container

Un român de 40 de ani a murit în Germania după ce a rămas blocat într-un container pentru haine uzate din care încerca să ia obiecte, relatează DPA.

Bărbatul de 40 de ani a decedat chiar în ziua de Crăciun după ce a rămas blocat într-un container pentru haine uzate din localitatea Wetzler, landul Hessen.

Martorii au avertizat poliția și echipajele de urgență că au văzut un bărbat inconștient prins sub clapeta containerului.

Tentativele iniţiale ale poliţiei şi ale pompierilor de a-l ajuta pe bărbat au eşuat. În cele din urmă, pompierii au trebuit să taie containerul pentru a ajunge la bărbat. În pofida eforturilor de resuscitare ale echipajului de pe ambulanţă, bărbatul a murit, a anunţat poliţia.

Mecanismul de înclinare al clapetei containerului, în mod special proiectat pentru a preveni scoaterea neautorizată de haine, l-a blocat pe bărbat în jurul abdomenului, acestuia fiindu-i imposibil să se elibereze.

Potrivit autorităților, victima nu este un om al străzii, ci un bărbat căsătorit, cu rezidența în Wetzlar. În scopul clarificării cauzei exacte a decesului, procurorii au dispus efectuarea unei autopsii.

Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat că ”acesta este un mod tragic și nefericit de a muri”, însă a atras atenția că scoaterea neautorizată a hainelor din containere este furt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO