Un producător de whisky care scrie cărţi erotice despre Bigfoot, ales în Congresul SUA

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Denver Riggleman
Denver Riggleman/Facebook

Un politician republican din statul american Virginia a câştigat un loc în Congres, deşi este faimos pentru fetişul său pentru creatura imaginară „Bigfoot”.

Denver Riggleman, autor al cărţii „Obiceiurile de împerechere ale Bigfoot şi de ce femeile îl doresc” – a câştigat un loc în Congres la alegerile de la mijlocul mandatului, învingând-o pe jurnalista Leslie Cockburn, câştigătoare a premiului Emmy, mai cunoscută ca mama actriţei Olivia Wilde.

Riggleman, care a fost în centrul unui scandal după ce a fost înregistrat după ce i-a făcut campanie unui susţinător al „supremaţiei rasei albe”, deţine o distilerie în statul Virginia şi se prezintă drept "iubitor de whisky". Detaliul care a atras însă atenţia presei este pasiunea sa pentru Bigfoot, creatura imaginară căreia i-a dedicat un volum descris drept „literatură erotică”, scrie The Cut.

De asemenea, viitorul membru al Congresului SUA postează pe contul său de Instagram desene erotice realizate chiar de el în care apare Bigfoot. Cockburn a prezentat astfel de desene, dar republicanul s-a apăra, spunând că sunt încercări pentru coperta viitoarei sale cărţi despre această creatură.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO