Un japonez a cumparat 2.000 de bilete loto si le-a lasat intr-un lift. Ce au descoperit politistii cand au deschis pachetul


Ultimul update: Vineri 01 Ianuarie 2016 10:55
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2015 14:41
Categorie: Stiri externe
loto

O persoana in varsta a gasit, intr-un lift din parcarea primariei din Tochigi, nu mai putin de 2.000 de bilete de loto pentru tragerea loto de Revelion. Cel care le-a cumparat nu le-a pierdut, ci le-a lasat acolo, cu un mesaj catre primar.

Biletele, cu o valoare de cumparare de 600.000 yeni, au fost insotite de un mesaj neasteptat: cel care le-a cumparat a precizat ca gestul lui este de fapt o donatie anonima pentru agricultorii afectati de conditiile meteorologice dezastruoase, relateaza AFP.

Donatorul exprima rugamintea ca banii sa fie folositi pentru agricultorii care au avut de suferit in urma ploilor puternice, potrivit politiei.

"Intelegem ca aceasta persoana se refera la precipitatiile diluviene din vara aceasta care au cauzat multe pierderi in agricultura", a explicat, pentru AFP, un functionar al fortelor de ordine.

Tragerea loto va avea loc joi, 31 decembrie, dar cele 2.000 de bilete vor fi pastrate de politie timp de cinci luni. Daca nu vor fi revendicate de nimeni, biletele vor fi date prefecturii Tochigi.
 

Sursa: Agerpres

Tags: loto, bilete, japonia,

VIDEO PROTVPLUS.RO