Un german a fost prins ca avea un permis auto cu numele si poza lui Vladimir Putin. Vorbea ruseste

Ultima actualizare: 16-04-2013 06:47
Vladimir Putin

Un barbat care calatorea cu trenul in Germania a fost prins de controlori ca folosea un permis de conducere auto cu numele si poza presedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Conform The Telegraph, este vorba despre germanul Lucas Baier, care, in timpul calatoriei din Salzburg spre Munchen a prezentat acest permis cu numele si fotografia lui Putin. Barbatul in varsta de 27 de ani vorbea limba rusa si a fost prins la un control de rutina in sudul Bavariei

Dupa ce a fost dat in custodia autoritatilor Letoniei, s-a confirmat faptul ca acel "permis" era o imitatie "ieftina", iar politistii au respins ideea ca documentul ar fi putut apartine presedintelui Rusiei. "Fiecare permis emis in Letonia este inregistrat in dosare oficiale si are un numar de identificare unic. Nu a fost emis un permis de conducere auto pentru Vladimir Putin", au spus autoritatile.

Lucas Baier sustine ca a cumparat, in gluma, cardul dintr-o piata ruseasca, dupa ce prietenii sai i-ar fi spus ca seamana izbitor de mult cu presedintele Rusiei. El a primit o avertizare din partea politiei, iar la urmatoarea folosire ilegala de acte false va fi aspru sanctionat.

Citeste si: Megalopolisurile au luat locul metropolelor. Povestea oraselor fara istorie care au depasit legende ca Londra sau New York

Ce ne asteapta la pompa. Tara care a infuriat Europa cu preturile incredibile la benzina si motorina

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO