Un detinut american care a evadat a preferat sa se intoarca in arest decat sa indure frigul de afara

Ultima actualizare: 10-01-2014 06:56
inchisoare

Un detinut american, care a evadat duminica dintr-o inchisoare din Kentucky, a preferat sa se intoarca in arest decat sa indure frigul polar care afecteaza jumatate din Statele Unite.

 

Robert Vick, in varsta de 42 de ani, si-a ales prost momentul sa evadeze din centrul de detentie Blackburn. Odata evadat din inchisoare, Robert Vick a fost nevoit sa faca fata frigului de afara, insa nu a reusit. Prin urmare, el s-a prezentat la "Sunset Motel", in Lexington, luni dupa-amiaza, cu intentia de a suna la politie, pentru a se intoarce in arest, a anuntat pentru AFP Sherelle Roberts, o purtatoare de cuvant a politiei din acest oras din Kentucky, in estul Statelor Unite.

Detinutul a anuntat clar ca vrea sa se intoarca la inchisoare din cauza temperaturilor glaciale, a precizat ea, subliniind ca termometrele indicau minus 20 de grade Celsius in acel moment.

El a fost plasat sub observare cateva ore, "din cauza expunerii la frig", apoi a fost dus in inchisoarea din Blackburn, a adaugat purtatoarea de cuvant.

Peste jumatate din suprafata Statelor Unite este afectata de un val de frig istoric, un "vortex polar" ce a adus ninsori, viscol si ger de la Polul Nord.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO