Un cunoscut rapper a fost torturat și ucis, după ce s-a lăudat cu averea sa

21-05-2020 23:12


Mota Jr

Un rapper portughez, în vârstă de 28 de ani, a fost torturat și omorât, după ce și-a afișat banii pe rețelele sociale, scrie The Sun.

David Mota, cunoscut sub numele de Mota Jr., era dat dispărut de aproape două luni. Pe 15 martie, a fost răpit din apropierea locuinței familiei sale din Sintra.

Mama lui David spune că acesta a primit un telefon în mijlocul nopții și a coborât în fața imobilului. Agresorii ar fi fost doi bărbați înarmați, cu glugi trase pe cap.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr. Badman put ur gun down ... dis is my town ????????‍♀️ Lembra te q nada é por acaso!! Coimbra eh nois!!! Castelo Branco tamos juntos

A post shared by ???? Mota Jr ???? Pai Da Baixada ???? (@officialmotajr) on

Răpitorii i-ar fi cerut să spună unde își ține ascunși banii, cred anchetatorii. Corpul rapperului a fost găsit luni la aproape 50 de kilometri distanță, într-o pădure, și a fost recunoscut cu greu din cauza stării de descompunere. 

Mota Jr. obișnuia să posteze imagini cu bani și bijuterii pe rețelele sociale, deși nu deținea o avere impresionantă, după cum au relatat jurnaliștii din Portugalia. El a devenit celebru după ce una dintre melodiile sale a adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe youtube.

Sursa: M.I.

VIDEO PROTVPLUS.RO