Un bărbat își înscenează arestarea pentru a-și cere iubita de soție. Reacția femeii

Ultima actualizare: 14-04-2019 08:58
arestare falsa

Gest romantic sau uşor sadic? Un bărbat din California şi-a făcut iubita să treacă de la panică la fericire în doar câteva minute, ca să fie sigur că nu va uita niciodată momentul.

Cu ajutorul câtorva poliţişti, a făcut-o să creadă că e arestat, pentru ca apoi să scoată un inel de logodnă şi să o ceară de soţie.

Când a decis s-o ceară de soţie pe iubita sa, bărbatul s-a gândit că are nevoie de întăriri. I-a cerut ajutorul unui poliţist şi l-a primit fără rezerve.

"Am făcut un mic plan, i-am spus că pot să-l trag pe dreapta. Imediat ce a dat colţul, am pornit girofarele şi sirenele şi ne-am prefăcut că îl oprim în trafic", spune polițistul.

Totul s-a întâmplat în faţa casei iubitei lui şi a familiei ei. Bărbatul a fost tras pe dreapta şi luat la întrebări.

"Am zis: Are nişte mandate de arestare, aşa că vine cu noi în seara asta" - mai spune polițistul.

Când poliţistul s-a prefăcut că îl percheziţionează şi îi pune cătuşele, femeia n-a avut nici cea mai mică bănuială că ceea ce se întâmplă nu e real. Aşa că ceea ce a urmat a fost cu adevărat o surpriză.

"Mă duc spre el şi el îngenunchează, iar eu o iau razna. A început să-mi bată inima cu putere, a fost extraordinar. Nu putea fi mai bine", povestește femeia.

Poliţistul căruia bărbatul i-a cerut ajutorul a fost încântat să ia parte la acest moment deosebit.

"Poliţiştii nu-s chiar aşa de răi. Ne place să ne distrăm şi să facem glume ca toată lumea. Când a venit cu ideea, am acceptat imediat şi mi-am chemat nişte colegi, să fie două maşini şi să fie mai spectaculos", spune polițistul.

Cei doi se vor căsători în iulie, în Las Vegas.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO