Criza financiara face victime! Un american si-a executat familia


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 03:24
Data publicarii: Marti 07 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri externe

Innebunit ca o sa-l sufoce datoriile, un american in varsta de 45 de ani si-a impuscat sotia, cei trei copii si soacra, iar apoi s-a sinucis. Omul a lasat un bilet de adio in care si-a spus pasul.


Tragedia s-a petrecut intr-un cartier select din Los Angeles. Politistii veniti la locul dramei au gasit o imagine de cosmar. Atacatorul si-a executat sotia, pe cei trei copii si soacra inainte de a se sinucide. Vecinii lui sunt inca in stare de soc.

Fost angajat la doua companii mari, isi pierduse slujba de cateva luni si traia din ajutorul de somaj. Era inglobat in datorii si nu isi mai putea intretine familia.

Crimele au avut loc sambata seara, insa au fost descoperite abia luni. Autoritatile au fost alertate de colegii femeii, dupa ce aceasta nu a venit la munca.

Ipoteza a fost confirmata de un bilet gasit de politisti la locul tragediei. Barbatul marturisea ca a luat in considerare doua optiuni- fie sa se sinucida, fie sa isi omoare si intreaga familie. Vecinii lui sunt inca in stare de soc.

Investitorii cumpara aur pentru a se proteja impotriva crizei economice
Criza economica ii pune pe americani la cura de slabire
Criza financiara ii baga pe englezi in boala... mintala
VIDEO PROTVPLUS.RO