Un baiat de opt ani si-a dus sora la McDonald's cu masina, dupa ce a invatat sa conduca de pe YouTube

13-04-2017 15:53


Un baiat in varsta de opt ani si-a dus sora mai mica la McDonald's cu automobilul, dupa ce a invatat sa conduca vizionand tutoriale video publicate pe platforma online YouTube, informeaza mashable.com.

Folosindu-se de lectiile de condus vehicule pe drumuri publice, pe care le-a invatat vizionand tutoriale video pe YouTube, un baiat in varsta de opt ani si-a dus sora mai mica la McDonald's cu automobilul familiei sale, pentru a cumpara de mancare.

Duminica seara, in jurul orei locale 20.00, un baiat de opt ani si sora lui mai mica au parasit resedinta lor din East Palestine, o localitate din statul american Ohio, dupa ce tatal lor s-a dus la culcare, iar mama lor a adormit pe canapea.

Copiii s-au urcat in camioneta de serviciu a tatalui lor, au pornit masina si s-au indreptat spre un restaurant McDonald's.

Potrivit postului de televiziune Fox 8 din Cleveland, baiatul de opt ani a condus vehiculul pe o distanta de o mila (1,6 kilometri), trecand de patru intersectii si peste o cale ferata pentru a ajunge la restaurant, efectuand numeroase schimbari de directie pe traseu.

Martorii spun ca baiatul a respectat toate normele din regulamentul rutier si s-a incadrat in viteza legala.

Din fericire, un prieten de familie se afla la McDonald's in momentul sosirii celor doi copii si i-a anuntat pe bunicii acestora.

Atunci cand politistii au ajuns la fata locului, baiatul le-a spus ca a invatat sa conduca automobilul vizionand tutoriale video pe YouTube. Nimeni nu a fost ranit in timpul acestei "aventuri", iar copiii au primit cate un cheeseburger.

Tags: copil, condus, youtube,

VIDEO PROTVPLUS.RO