Un avion sirian a bombardat un sat in apropiere de frontiera cu Turcia. Nu s-au inregistrat victime


Ultimul update: Joi 29 Noiembrie 2012 06:49
Data publicarii: Luni 26 Noiembrie 2012 14:58
Categorie: Stiri externe
Siria Turcia

Un avion de vanatoare sirian a lansat trei bombe luni in apropierea unui centru de comandament rebel in nord-estul tarii, langa frontiera turca, fara sa-l atinga sau sa faca victime, a constatat un jurnalist al AFP la fata locului.

Bombardamentul impotriva localitatii Atma a avut loc in jurul orei 10.00, potrivit Mediafax. El viza o scoala care adaposteste un comandament militar rebel, precum si brigada "Vulturii Damascului".

Jurnalistul a observat sase puncte de impact indreptate asupra a trei case, o gradina si un drum. Unii martori au afirmat ca ar fi vorba despre trei bombe, iar celelalte fiind rachete.

Localitatea, situata la doi kilometri de frontiera, numara in mod normal aproximativ 7.000 de locuitori, dar, din cauza razboiului, numerosi refugiati s-au instalat in livezile de maslini din imprejurimi si intr-o tabara la Qah, in vecinatate.

Jurnalistul AFP a constatat ca nicio bomba nu le-a vizat. Aceasta regiune este un centru nevralgic pentru rebeliune, deoarece satul si imprejurimile sale adapostesc numeroase unitati rebele.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO