Marturiile unui angajat McDonald's. Cum poti primi un Big Mac gratuit si ce produs trebuie evitat
Un angajat al unei filiale McDonald’s ofera clientilor informatii inedite despre secretele din spatele faimosului lant de fast-food, in cadrul unor discutii amuzante publicate pe Internet.
Tanarul isi ascunde identitatea si nu precizeaza nici unde se afla restaurantul unde lucreaza (undeva in America), insa spune ca peste doua luni isi va da demisia, pentru ca va pleca la facultate.
Pana atunci, le ofera celor interesati date neasteptate despre modul in care lucreaza el si colegii sai.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Astfel, aflam ca unii angajati vand marijuana chiar langa restaurant. "Daca in magazinul nostru ar intra un client care s-a drogat cu marijuana, atunci ar primi un Big Mac gratuit" e marturia socanta a barbatului.
Mancarea de tip fast food prosteste bebelusii. Afla cum este posibil
Sandvisurile zac pe raft ore in sir, iar cand cineva comanda meniu Happy Meal, toti angajatii stramba din nas, pentru ca trebuie sa piarda timp cu alcatuirea comenzii.
Clientii pot sta insa linistiti cel putin intr-o privinta: nimeni nu pune “chestii scarboase” in sandvisuri, iar mesele sunt curatate la fiecare 10 minute.
Discutiile dintre tanar si persoanele interesate sa afle secretele McDonald’s au devenit virale, dupa ce au fost publicate pe Reddit.com.
O problema serioasa este prospetimea sandvisurilor, care lasa de dorit, in special a celor care contin pui la gratar.
Acestea sunt comandate foarte rar, astfel incat stau ore intregi preparate, pana cand nu mai pot fi vandute din cauza ca incep sa arate ciudat. In privinta gustului insa, numai o persoana din 100 isi va da seama ca nu au fost facute pe loc.
Si angajatii au probleme uneori, din cauza clientilor dificili. Au fost cazuri in care unii au intrat in restaurant dezbracati, insa cea mai frecventa pacoste sunt cei care nu stiu engleza si tin pe loc randul, incercand sa se faca intelesi prin semne.
Cheia succesului pentru cei care vor sa lucreze aici este sa-si poata pastra calmul, sa nu se certe cu clientii si sa se amuze cum pot.
Spre exemplu, in restaurantul unde lucreaza el, angajatii care pregatesc meniurile si nu-i pot vedea pe clienti, se distreaza incercand sa ghiceasca ce rasa are fiecare, in functie de comanda pe care o face.