Johnny Depp si Kate Perry citesc posturile unei tinere pe TWITTER. Fata stie ca va muri in curand

Dată publicare: 09-06-2011 20:34
Dată actualizare: 21-10-2012 13:08


Alice Pyne

O tanara de 15 ani din Anglia, bolnava de cancer in stadiu terminal, a devenit unul dintre cei mai urmariti utilizatori Twitter. Motivul? Alice Pyne a postat pe site-ul de socializare o lista cu lucrurile pe care si-ar dori sa le faca inainte de a muri.

Pentru ca lupta ei cu boala este aproape de final, Alice s-a gandit, inspirata de filmul

The Bucket List

, sa posteze pe pagina personala de Twitter o lista cu dorinte.

“Stiu ca pierd aceasta batalie. Cancerul va iesi castigator din aceasta confruntare”, a postat Alice pe site-ul de socializare.

Desi initial s-a gandit ca lista va ajunge la un grup restrans de prieteni, lucrurile au stat cu totul altfel. Lista de dorinte a lui Alice a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte de pe Twitter.

Dorintele adolescentei au ajuns la urechile unor celebritati precum Johnny Depp, Ryan Seacrest, Jimmy Falon, Katy Perry , Justin Bieber, fotbalistul Rio Ferdinand de la Manchester United sau a prezentatorului de televiziune Philip Schofield.

Astfel, dorintele lui Alice s-au raspandit in toata lumea, datorita Twitter-ului, urcand in topul mondial al celor mai populare subiecte de pe Twitter.

Utilizatorii Twitter au crezut ca transmitand mai departe lista lui Alice vor indeplini astfel una dintre ultimele dorinte ale adolescentei.

Multi dintre utilizatori s-au oferit sa doneze maduva osoasa dupa ce au citit dorintele lui Alice, si astfel, sa contribuie la indeplinirea celei de-a doua dorinte notate de adolescenta pe lista “sa fac pe toata lumea sa semeneze pentru a deveni un donator de maduva osoasa”.

Aceasta ultima dorinta a ajuns si la premierul britanic David Cameron, care a declarat ca sustine dorinta tinerei.

Alte dorinte de pe lista lui Alice sunt: sa inoate cu rechinii, sa ii intalneasca pe cei de la Take That, sa isi inscrie cainele Mabel intr-un show local pentru Labradori, sa primeasca un masaj sau sa i se organizeze o petrecere intr-un cinematograf doar pentru ea si prietenii ei.

M-am luptat cu cancerul timp de aproape patru ani si acum stiu ca boala ma castiga in totalitate si nu pare ca eu voi fi cea care va castiga aceasta lupta. Mama imi spune mereu ca viata este ceea ce faci din ea si am de gand sa obtin tot ceea ce e mai bun din ce am pentru ca sunt atatea lucruri pe care as fi vrut sa le mai fac", a mai scris fata pe Twitter.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO